GBV News

GBVision oznamuje partnerství s LiveScore Group

Je pro nás velkou ctí a potěšením oznámit naše nové dlouhodobé partnerství se světovým gigantem na poli live sportovních aplikací, londýnskou LiveScore Group, která ve svém portfoliu sdružuje LiveScore, LiveScore Bet, Roxor Gaming a Virgin Bet.

Sezóna 22/23 je doslova za rohem a uživatelé aplikací LiveScore Group si budou moct užít v nové sezóně pořádnou porci live audio komentářů, které je vtáhnou do dění na zeleném pažitu. LiveScore se spojil s GBVision, aby svým zákazníkům dodal nezávislé live audio komentáře z nejrůznějších soutěží v anglickém jazyce. Tato spolupráce navazuje na úspěšné zkušební období, které jsme absolvovali během sezony 21/22.

Aplikace LiveScore je jedna z nejvíce užívaných livescore aplikací, která operuje takřka v každé zemi na světě. LiveScore Bet a Virgin Bet jsou naopak velmi zajímavými sesterskými společnostmi, které zvýší počet sázkových kanceláří, jež jsou v portfoliu GBVision. Se startem anglické Championship - 29.7. 2022 si budou moci fanoušci na všech těchto platformách poslechnout audiokomentáře z vlastní produkceGBVision.

Uživatelé LiveScore se mohou těšit na naše kvalitní live audio komentáře a užít si každý moment zápasu, skoro jako by byli přímo na stadionu. To vše s našim kompletním servisem, který zajišťuje, aby měl posluchač ničím nerušený zážitek poslechu utkání. Nemůžeme se dočkat prvního zápasu a doufáme, že se k nám přidáte. Užijte si GBVision audiokomentáře na nových platformách!

Press