GBV News

České, slovenské a německé komentáře hokejového Mistrovství světa z dílny GBVision na platformách Livesport a Flashscore!

Dnes začíná IIHF Mistrovství světa v ledním hokeji a GBVision bude se svými audiokomentáři u toho! Ve spolupráci s Livesportem a Flashscorem pro vás připravujeme vybrané zápasy v českém, německém a slovenském jazyce! Fanoušci v Česku budou moci poslouchat dvojici profesionálních komentátorů, kteří je provedou zápasem. Ti slovenští pak budou mít k dispozici jak double, tak i solo komentáře. Fandové v Německu potom budou moci poslouchat zápas z úst jednoho ze zkušených komentátorů. Turnaj začíná dvěma zápasy:
USA - Lotyšsko, které budou moci poslouchat fanoušci v Česku a Německu a Francie - Slovensko, které si užijí fandové na Slovensku. Všechno skončí 29. května finálovým zápasem o zlato. O tom, které týmy se utkají, můžeme pouze polemizovat. Každopádně pokud jste hokejovými fanoušky, zamilujete si akci a emoce během poslechu našich audiokomentářů z MS ve Finsku. Nechte se vtáhnout do hry od GBVision!