GBV News

Prodloužení spolupráce s Tipsportem do roku 2023

Významnému provozovateli kurzových sázek na sportovní události, společnosti Tipsport a.s., dodáváme od ledna 2018 sportovní audio komentáře na míru pro platformy www.tipsport.cz a www.chance.cz.

Pro Tipsport se jedná se o ideální doplněk k video streamům. Díky našemu profesionálnímu popisnému audio komentáři získává sázkař cenné informace o zápasovém dění i když právě nemá k dispozici video stream či televizní přenos.

Nejvíce zápasů klientovi dodáme z anglické Premier League a soutěží UEFA, ať už se jedná o Ligu mistrů, Evropskou ligu, či poměrně nově vzniklou Ligu národů a Konferenční ligu. Pro Tipsport jsme rovněž odkomentovali všechny zápasy fotbalového Eura 2020.

Jelikož si naše služba, kterou si cení fotbaloví příznivci a sázkaři na celém světě (komentujeme nejen v češtině, ale ve 12 různých jazykových verzích) získává stále větší popularitu, rozhodl se náš dlouhodobý zákazník a průkopník segmentu audiokomentářů u sázkových kanceláří v Česku, na prodloužení spolupráce s naší agenturou o další dva roky.

Tipsport byl prvním klientem z řad českých sázkovek, který se rozhodl zavést naše audiokomentáře k fotbalovým zápasům do svého portfolia a proto si o to víc ceníme prodloužení vzájemné spolupráce.