GBV News

GBVision se dohodl na partnerství s norským poskytovatelem sportovních výsledků FotMob

Je pro nás velkou ctí a potěšením oznámit další významné partnerství na poli integrovaných live audio komentářů.

GBvision je dohodnut s norským FotMobem na převzetí produkce audiokomentářů v angličtině, němčině a španělštině od února 2024.

FotMob je vůbec jednou z nejuznávanějších a nejpopulárnějších aplikací na trhu a s více než 50M+ staženími, 500+ sledovanými ligami a 30+jazykovými verzemi patří světově mezi top 5 na poli live score aplikací.

"Nejpozději se startem play-off Ligy Mistrů v únoru 2024 si budou moci uživatelé FotMob vychutnávat audiokomentáře z dílny GBVision v angličtině, němčině a španělštině. ", vysvětluje CEO GBVision, Jan Prášek. "Poté, co GBVision v roce 2020 stál u zrodu audiokomentářů pro Flashscore a Livesport v deseti jazykových verzích a začal pak v roce 2021 dodávat i londýnskému LiveScore, se jedná o další velkou rybu, kterou jsme ulovili a zákazníka, kterého si nesmírně vážíme", dodává šéf firmy.

Nemůžeme se dočkat prvních dodaných zápasů a doufáme, že se k nám přidáte. Užijte si audiokomentářů od GBVision - specialisty a světové jedničky na produkci nezávislých studiových live audio komentářů!

https://www.fotmob.com/