GBV News

Stadiónový hlasatel GBVision na finále UEFA Evropské konferenční ligy v Praze

Díky kooperaci UEFA a GBVision se podařilo dohodnout spolupráci na finále UEFA Evropské konferenční ligy v Praze, které proti sobě svedlo týmy ACF Fiorentina a West Ham United.

GBVision poskytla hlasatele pro tento event, který provedl diváky na stadionu celým utkáním, včetně předzápasového i pozápasového ceremoniálu. Role hlasatele se ujmul šéfkomentátor GBVision, Viktor Maudr.
V rámci spolupráce se navíc speaker GBVision ujal i speciálního BX Cupu,
který pro své zaměstnance pořádá sázková kancelář Bwin. Zde se společně s ambasadorem této akce i samotného finále UEFA EKL, Vladimírem Šmicerem, postaral o to, že si zaměstnanci Bwinu užili svůj zápas,
jako opravdoví profesionálové, včetně ceremoniálu, vyvolávání gólů a dalších nezbytností, které k takovémuto vrcholu sezony patří.

Jsme rádi, že právě GBVision dodala svého zaměstnance na finále tak progresivní soutěže, jako je právě UEFA Evropská konferenční liga.
Věříme, že si diváci na stadionu užili tuto show s nezbytnou kvalitou a odešli domů spokojení, stejně jako věříme i v to, že tím spolupráce mezi GBVision a UEFA i Bwin nekončí
a budeme se těšit na navazující projekty.