GBV News

Gratulujeme! Sparta mistrem 1. ligy žen

Velká gratulace našemu partnerovi na Letnou!

Fotbalistky Sparty zvládly poslední krok, v závěrečném ligovém kole vyhrály na Strahově nad Slováckem 5:1 a tím potvrdily zisk mistrovského titulu v sezoně 2020/2021. Druhá Slavia sice také získala 53 bodů, ale Sparta měla se svým městským rivalem lepší vzájemné zápasy.

Na projektu přenosu z posledního zápasu sezóny jsme se podíleli společně s přerovskou agenturou StarMedia, která zastřešila video přenos, GBVision pak dodala komentátora.

První gól byl klíčový, Sparta byla v herní pohodě, diktovala tempo hry a přidávala další branky. V desáté minutě si dala vlastní gól obránkyně Slovácka Janků - 2:0.

V 19. minutě se prosadila znovu Martínková, asistenci si připsala Cvrčková - 3:0. A hattrick zkompletovala Martínková ve 28. minutě, když brankářce Růžičkové vypadl centr z rukavic a domácí útočnice doklepávala míč do prázdné brány - 4:0.

Sparta dál tlačila, Pochmanová trefila tyčku. Šest minut před koncem poločasu se ke slovu dostalo i Slovácko. Holá dostala dobrý míč za obranu, udělala kličku i golmance Sloupové a mohla zakončovat do prázdné brány - 4:1.

Ve druhé půli utkání nabídlo už jen jeden přesný zásah. A kdo jiný u toho mohl být než opět Martínková. Ringelová po pravé straně sprintem zatáhla míč dopředu, našla volnou Martínkovou a ta dala na konečných 5:1.

Velká gratulace našemu partnerovi na Letnou!