GBV News

Komentátoři GBVision na přípravných utkáních Slavie Praha v Rakousku

Stává se již tradicí, že Slavia Praha má své herní soustředění nedaleko českých hranic v Rakousku, a komentátoři GBVision, díky spolupráci s týmem SK Slavia Praha, byli opět u toho. Slavia se nejprve utkala s polským mistrem, Rakówem Čenstochová, aby pak vzápětí změřila síly též s izraelským lídrem, Maccabi Haifa.

Těchto utkání se zhostil Adam Hála, který potvrdil, že komentátoři GBVision umí používat nejen audiokomentáře, ale též televizní styl komentování. S dvěma duely v řadě si Adam skvěle poradil a odměnou mu mohl být nevšední komentátorský zážitek, když při prvním utkání s Rakówem rozhodčí odmítli dokončit duel a píšťalky se tak museli ujmout hráči.

Další dva duely proti Podbrezové a Queens Park Rangers pak komentoval Viktor Maudr, který už měl s komentováním přípravných duelů Slavie zkušenosti ze sezony 2022/2023. Slavia zakončí svou přípravu závěrečnou generálkou s Dynamem Dresden a ani zde nebude GBVision chybět. Tentokrát již půjde o audiokomentář pro platformu Slavia Radio, která kromě webu slavia.cz bude nově k dispozici též v mobilní aplikaci SK Slavia Praha.

Věříme, že nejenom v přípravě, ale také v průběhu celé sezony, si slávističtí fanoušci užijí audiokomentáře GBVision a snad se společně s nimi podívají i do pohárové Evropy.