GBV News

Prodloužení spolupráce s Livesportem

Od sezóny 2019/20 dodáváme světové jedničce v poskytování on-line sportovního zpravodajství, české technologické firmě Livesport, ve světě známé především pod značkou Flashscore, naše nezávislé live audio komentáře. Livesport patří mezi největší světové poskytovatele výsledků, statistik a dalších rychlých informací z více než 35 sportů. Celkový měsíční počet unikátních návštěvníků jeho webů a uživatelů mobilních aplikací se pohybuje kolem 90 milionů.

V loňské sezóně jsme Livesportu dodali neuvěřitelných 15 000 audiokomentářů ve 12 světových jazycích. Kromě češtiny a slovenštiny se jednalo o anglické, německé, italské, portugalské, brazilské, španělské, ruské, dánské, rumunské a polské audiokomentáře k fotbalovým zápasům. V některých jazycích jsme z části využili produkci našich partnerských agentur.

V nadcházející sezóně nově přidáváme do audio porfolia rovněž francouzštinu, ve které budeme dodávat pro portál flashscore.ft především zápasy z Ligue 1, Premier League, Ligy Mistrů, Evropské Ligy a dalších populárních soutěží. Zároveň budeme zákazníkovi dodávat všechny zápasy v ostatních jazycích již jen z vlastní produkce GBVision.

Dodávané live audiokomentáře od GBVision pro Livesport/Flashscore se těší velké oblibě u fanoušků a odlišují produktové portfolio Livesportu od konkurence.