GBV News

Bulharský Sportal.bg novým zákazníkem GBVision

GBVision se podařilo uzavřít další cenné, víceleté partnerství s významným bulharským sportovním portálem sportal.bg.

Sportal.bg je sportovní mediální web. Byl spuštěn 15. března 2006 v Sofii v Bulharsku. Zaměstnává přes 40 novinářů, kteří denně doručují přes 300 zpráv z celého světa. Stránka v současné době zaznamenává více než 1 000 000 zobrazení denně. Je to první bulharský web, který spustil vlastní streamovací televizní službu.

"Náš servis již využívá celá řada sportovních portálů, sázkových kanceláří a výsledkových aplikací na celém světě a jsme hrdí nato, že se Sportal, který má na bulharském trhu dominantní postavení, rozhodl právě pro nás", vysvětluje Jan Prášek, CEO GBVision. "Partnerství je důležité i pro to, že Sportal.bg společně s mateřskou společností Sportal365 vlastní jedinečný sports content management systém, který vydavatelům médií, sázkovým společnostem a držitelům sportovních práv umožňuje spravovat sportovní data, zprávy, obrázky, videa a živý obsah z jediného rozhraní, což nám díky integraci našeho audio feature do tohoto ekosystému otevírá dveře i k dalším zákazníkům využívajícím právě tento CMS", uzavírá manažer.

Pro portál sportal.bg bude GBVision dodávat své studiové audiokomentáře pro zbytek sezóny 2023/24 jakož i v sezóně následující. Uživatelé portálu sportal.bg se mohou těšit na naše profesionální fotbalové live audio komentáře v bulharštině.

Na bulharském trhu naším audio servisem pokryjeme top zápasy bulharské Efbet Parvé ligy, nejlepší zápasy z Ligy Mistrů, Evropské a Konferenční Ligy, Premier League a nebudou samozřejmě chybět ani zápasy bulharského národního týmu.