GBV News

Nový projekt: Live audio komentáře pro MS v hokeji

GBVision už rok a půl úzce spolupracuje s firmou Livesport. V poslední době společnost prošla rebrandingem a v mnoha zemích je známá především jako Flashscore. Pro portály Flashscore v zemích jako je Itálie, Německo, Velká Británie, Španělsko, Polsko, Dánsko, Brazílie, Rusko, Portugalsko, Rumunsko či Slovensko GBVision dodává pro Flashscore hlavně fotbalové komentáře. Nedávno jsme však rozšířili spolupráci na zcela novou úroveň: na komentáře ledního hokeje.

Stalo se tak během hokejového šampionátu 2021, kdy Slovenská verze Flashscore byla první, která otestovala naši službu Live audia hokejového komentáře. Všichni fanoušci a návštěvníci slovenského portálu www.flashscore.sk si tak mohli poslechnout např. audio komentář zápasu mezi českými a slovenskými národními týmy ve federálním derby.

Hokejové zápasy byly ozvučeny z našeho pražského studia dvojicí zkušených slovenských komentátorů. Komentátoři GBVision obdrželi na sociálních sítích kladná hodnocení a výsledkem bylo pokračování spolupráce i v play-off soubojích mistrovství světa, kdy ale bohužel poměrně záhy skončila pouť slovenských hokejistů turnajem po porážce 1:6 od týmu USA.

Rádi představíme náš produkt i vašim posluchačům. Máme ve svých řadách profesionální hokejové komentátory a jsme Vám schopni poskytnout komentáře přesně podle vašich představ.