GBV News

GBVision oznamuje multijazyčné partnerství s FORTUNOU ENTERTAINMENT GROUP

Je pro nás velkou ctí a potěšením oznámit další nová partnerství s Fortunou Entertainment Group; a to na polském a rumunském trhu.

FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP je největším provozovatelem kurzových sázek a her ve střední a východní Evropě. Původně česká společnost se postupem času transformovala v mezinárodní skupinu, která v současné době působí také na Slovensku, v Polsku, Rumunsku a Chorvatsku.

Poté, co GBVision v sezóně 22/23 začal dodávat své integrované live audiokomentáře Fortuně v České Republice, přidáváme nyní do svého klientského portfolia v průběhu sezóny 23/24 rovněž Fortunu Polsko a Fortunu Rumunsko, společně s dceřinnou rumunskou společností Casa Pariurilor.

"Náš servis již využívá celá řada významných sázkových kanceláří, výsledkových aplikací a sportovních portálů na celém světě a jsme hrdí nato, že tak významný hráč na středoevropském trhu, jakým bezesporu FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP je, se rozhodl právě pro komentáře od GBVision, vysvětluje Tomáš Tekeljak, Projektový manažer GBVision.

„Fortuna je již 30 let ve střední a východní Evropě uznávaným hráčem, který přitahuje obrovské množství sázkařů a my jsme velmi rádi, ze si Fortuna v Polsku a Rumunsku uvědomuje, jak důležité naše live audiokomentáře při zápasech, na které sázkové kanceláře nedisponují video streamy, což se týka zejména soutěží UEFA, FIFA, Premier League a domácích prvních lig, může být. Náš audio feature zajistí delší čas klientů strávených na stránce a v aplikaci a tím pádem i větší šanci na podání sázky, doplňuje Tomáš.

Na Polském trhu naším audio servisem pokryjeme celou Ekstraklasu, ty nejlepší zápasy z Ligy Mistrů, Evropské a Konferenční Ligy, Premier League a nebudou samozřejmě chybět ani zápasy polského národního týmu.

Na Rumunském trhu je portfolio našich integrovaných audiokomentářů podobné. Zaměříme se především na Rumunskou prvni ligu, ty nejlepší zápasy z Ligy Mistrů, Evropské a Konferenční Ligy, Premier League a na zápasy rumunského národního týmu.